Ημ/νια δημοσίευσης: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ευρωκοινοβούλιο στα social media

Πώς πρέπει να απαντήσει η Ευρώπη στα όσα καταγγέλλονται για το σύστημα Prism; Οι κανόνες για την προστασία των δεδομένων θα προσφέρουν όσα υπόσχονται; Οι προειδοποιήσεις στα πακέτα θα προστατεύσουν από το κάπνισμα; Αυτά και άλλα είναι μεταξύ των θεμάτων που συζητούν καθημερινά στο LinkedIn του ΕΚ, όπου ο καθένας μπορεί να συζητήσει για την Ευρώπη με επαγγελματίες του χώρου του.

Το ΕΚ έχει ήδη από το Νοέμβριο του 2011 ενεργό παρουσία στο LinkedIn, που με 225 εκατομμύρια μέλη είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο καθαρά για επαγγελματίες. Η σελίδα του ΕΚ έχει περισσότερους από 25.200 φίλους και 200 και πλέον άρθρα.

Αναρτήσεις…

Ακολουθώντας τη σελίδα  στο LinkedIn ο αναγνώστης θα μπορεί να διαβάσει τις καθημερινές αναρτήσεις για το ΕΚ και τις αποφάσεις και συζητήσεις, να μοιρασθεί τις αναρτήσεις, να τις σχολιάσει και να τις συζητήσει με τους άλλους χρήστες.

… και συζητήσεις

Οι συζητήσεις πραγματοποιούνται στο φόρουμ του ΕΚ στο LinkedIn που είναι ειδκά αφιερωμένο σε ακριβώς αυτό το σκοπό.

Ο πρόεδρος

Τέλος, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς, έχει δικό του προφίλ στο LinkedIn στο πλαίσιο του προγράμματος Influencer, ατόμων με μεγάλη επιρροή, στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων, όπως οι Μπιλ Γκέιτς και Ρϊτσαρντ Μπράνσον ή της πολιτικής, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: Εuroparl

email